Utvalg

Arrangementsutvalget

Hva er Arrangementsutvalget?

Arrangementsutvalget er et av mange utvalg som er med på å drifte foreningen Det Norske Studentersamfund på Chateau Neuf. Vår oppgave er å tilrettelegge aktiviteter for studentmiljøet i Oslo, og gjøre det enkelt for andre å arrangere aktiviteter på Chateau Neuf. I tillegg tar vi initiativ til å holde større fester og arrangementer.

Hva gjør vi?

Vårt utvalg fokuserer på å skape arrangementer som trekker til seg studenter fra ulike miljøer, slik at Oslo-studentene får oppleve en stor variasjon og bredde på huset. Våre arrangementer innebærer blant annet Stand-up, Tirsdagsquiz, Musikkbingo, Silent Disco, temafester, og både store og litt mindre konserter.

Hvem passer vi for?

Arrangementsutvalget passer for alle engasjerte og motiverte studenter som har lyst til å skape ulike arrangementer, og bidra til en rik og variert studentkultur for Oslo-studentene. I Arrangementsutvalget kan du jobbe med både planlegging og gjennomføring av arrangementer, stå i garderobe, ta imot billetter, være artistkontakt, komme med idéer til aktuelle band og artister som kan opptre på Chateau Neuf, og samarbeide med Medieavdelingen om PR til de ulike arrangementene.

Kontakt

Høres dette ut som noe for deg? Send en mail til benjamin@neuf.no, så hører du fra oss fortløpende!

Du kan se mer av Det Norske Studentersamfundets arrangementer på Facebook og Instagram.