Om studentersamfundet

Om studentersamfundet

Studentersamfundet holder til på Chateau Neuf, som er Oslo-studentenes eget kulturhus! Her har studentene sitt naturlige tilholdssted i hyggelige lokaler øverst på Majorstuen. Hver dag skjer det en rekke varierte aktiviteter og arrangementer i mange av våre flotte lokaler. Enten du vil se en teateroppsetning, kino eller debatt, ta en kopp kaffe eller henge med studiegjengen din i baren, har du muligheten til det hos Studentersamfundet på Chateau Neuf.

Vil du være frivillig på Chateau Neuf?

Vårt Studentersamfund er tilholdsstedet for flere studentforeninger som sørger for at Oslo-studentene har et variert tilbud av kulturelle aktiviteter. Vi trenger alltid flere frivillige som vil være med på å skape aktivitet på Chateau Neuf. Hos oss kan du få nyttig spennende erfaring med å drive et av hovedstadens største kulturhus, og danne et sosialt nettverk med andre engasjerte og frivillige studenter. Å være frivillig på Chateau Neuf passer alle, uansett bakgrunn og interesser, og gir deg muligheten til å bli kjent med hundrevis av mennesker og få minner for livet. Leter du etter en forening å være med i ved siden av studiene? Studentersamfundets foreninger kan du lese mer om her. Om du er interessert i å drifte studenthuset vårt har vi flere områder du kan jobbe med. Les mer om Det Norske Studentersamfundets drift her.

Trenger din forening et lokale?

Det Norske Studentersamfund jobber for at Chateau Neuf skal være en arena for alle studentforeninger. Vi er opptatt av å fremme all aktivitet og engasjement som beveger seg i studentmiljøet i Oslo. Alle studentforeninger, uavhengig om det er en forening i Studentersamfundet på huset eller de har tilholdssted en annen plass, kan benytte seg av våre lokaler gratis til sine arrangementer. Skal du arrangere en fest, sette en konsert, holde et foredrag eller gjennomføre et møte, har vi lokaler som passer akkurat ditt behov! Du kan se mer av våre lokaler her.