Om Studentersamfundet

Studentene i Oslo har sitt naturlige tilholdssted på Det Norske Studentersamfund, i hyggelige lokaler på Chateau Neuf øverst på Majorstuen. Her er det åpent alle dager unntatt søndag, og hver dag skjer det en rekke ting i våre mange arrangementslokaler. Enten man ønsker en tur i baren, på kafé, på debatt, på konsert, teater eller kino, har man muligheten på Chateau Neuf.

Chateau Neuf er et frivillig drevet studenthus. Studenter over alt i Oslo kan komme hit og få nyttig og spennende erfaring med å drive et av Oslos største kulturhus. Her kan du stå i bar, sette lys og lyd, jobbe med markedsføring, produsere konserter, bli kjent med hundrevis av bra mennesker og få minner for livet.

Alle studentforeninger i Oslo kan arrangere gratis på Chateau Neuf. Skal du arrangere en fest, sette en konsert, holde et foredrag eller gjennomføre et møte, har vi lokaler som kan brukes til dette.

Kapittel 1 §1-1 –
Det Norske Studentersamfunds formål

Det Norske Studentersamfund er stiftet med det formål ved vitenskapelige sysler og underholdende beskjeftigelse å utbre åndsdannelse og broderånd blant sine medlemmer. Det søker å være et samlingssted for studenter og eldre akademikere til ivaretagelse av felles interesser ved fritt ordskifte og praktiske tiltak.

Tradisjoner