Om Det Norske Studentersamfund

§Det Norske Studentersamfund er stiftet med det formål ved vitenskapelige sysler og underholdende beskjeftigelse, å utbre åndsdannelse og broderånd blant sine medlemmer. Det søker å være et samlingssted for studenter og eldre akademikere til ivaretagelse av felles interesser ved fritt ordskifte og praktiske tiltak.

Studentersamfundet holder til på Chateau Neuf i Oslo. Her har studentene sitt naturlige tilholdssted i hyggelige lokaler øverst på Majorstuen. Hver dag skjer det en rekke varierte aktiviteter og arrangementer i våre lokaler.

Studentersamfundet sørger for at Oslo-studentene har et variert tilbud av kulturelle aktiviteter. Vi trenger alltid flere frivillige som vil være med på å skape aktivitet på Chateau Neuf. Hos oss kan du få nyttig spennende erfaring med å drive et av hovedstadens største kulturhus, og danne et sosialt nettverk med andre engasjerte og frivillige studenter.

Vil du være frivillig på Chateau Neuf?

Å være frivillig på Chateau Neuf passer alle, uansett bakgrunn og interesser, og gir deg muligheten til å bli kjent med hundrevis av mennesker og få minner for livet. Leter du etter en forening å være med i ved siden av studiene? Studentersamfundet består av en rekke foreninger og utvalg. Les mer om det å være frivillig og hvordan du registrerer deg her.

Trenger din forening et lokale?

Det Norske Studentersamfund jobber for at Chateau Neuf skal være en arena for alle studentforeninger. Vi er opptatt av å fremme all aktivitet og engasjement som beveger seg i studentmiljøet i Oslo. Alle SiO-registrerte studentforeninger kan benytte seg av våre lokaler gratis til sine arrangementer.

Skal du arrangere en fest, en konsert, holde et foredrag eller gjennomføre et møte, har vi lokaler som passer akkurat ditt behov! Les mer om våre lokaler.

Tradisjoner