Utleie

Chateau Neuf har lokaler til diverse arrangementer, og alle våre lokaler er tilgjengelige for utleie, både for studenter, utdanningsinstitusjoner og andre. Vi har blant annet huset Spellemannsprisen og Dalai Lama!

Hopp til lokalene

Chateau Neuf er alle Oslo-studenters eget kulturhus og tilholdsstedet for foreninger i Det Norske Studentersamfund. I tillegg leier alle SiO-registrerte studentforeninger lokaler kostnadsfritt hos oss. Hver dag skjer det en rekke varierte aktiviteter og arrangementer i våre mange lokaler, i regi av både interne og eksterne arrangører. Vi har fasiliteter og kompetanse til å skreddersy arrangementer etter arrangøren sine behov, og vi strekker oss langt for å sørge for at alle som benytter seg av våre lokaler skal ha en positiv opplevelse av å benytte seg av å være på Chateau Neuf.

Retningslinjer for booking og gjennomføring av arrangement for studentforeninger på Chateau Neuf finner du her. Det er viktig at alle som ønsker å gjennomføre et arrangement hos oss setter deg inn i dette.

  • Booking av lokaler for studentforeninger gjøres via dette skjemaet. Henvendelser og spørsmål kan også sendes direkte til henrik@neuf.no (kun studentforeninger, andre henvendelser kan sendes til marte@neuf.no)
  • Alle SiO-registrerte studentforeninger leier i utgangspunktet lokaler kostnadsfritt hos oss, men dekker selv eventuelle utgifter knyttet til produksjon og bemanning. Bemannings-behov må meldes skriftlig til oss senest 4 uker før et arrangement.
  • Chateau Neuf har flere barer som kan bemannes ved behov, i tillegg til Glassbaren i 1. etasje som er åpen hver mandag-torsdag og lørdag i tidsrommet 15:00-01:00 og fredager 15:00-02:30. Alle våre barer har som hovedregel 18 års aldersgrense.
  • De fleste av våre saler har et fast lydanlegg som kan benyttes til avspilling av musikk. Tekniker for lyd og lys er påkrevd dersom dere ønsker noe mer enn det som kan regnes som helt grunnleggende teknisk utstyr. Behov for teknisk utstyr må avtales skriftlig med oss senest 14 dager før arrangement.

Vi leier også ut våre lokaler til andre som også ønsker å benytte seg av Chateau Neufs lokaler til arrangementer og events. For mer informasjon og pristilbud, ta kontakt Marte Knutsen på marte@neuf.no.

Våre lokaler