STUDENTFESTIVALEN 2020

på Chateau Neuf
mandag 10. august 2020
kl. 15:0000:00
Pris: Gratis
Arrangeres av Studentfestivalen

Det har vært en lang reise. Lenge var vi usikre på om 2020 ble året uten en studentfestival på Chateau Neuf… Men endelig har vi gleden av å invitere alle nye og gamle studenter til Studentfestivalen i Oslo 2020!

Fra 10. – 15. august kan du oppleve musikk, debatter, humor, utekino og mye mer på Chateau Neuf – Det Norske Studentersamfund. Og alt er gratis! Er du ny student i Oslo er dette en god mulighet til å skape nye vennskap, minner og Oslo-erfaringer i fadderuken!

Grunnet situasjonen rundt Covid-19 vil årets festival bli litt annerledes. Vi vil forholde oss til de smittevernsreglene som gjelder og gjøre vårt ytterste for å ivareta alles helse. På vårt store slott er det allikevel plass til mange!

PROGRAM

MANDAG 10. AUGUST
Kl. 20:00: Konsert med Anna of the North
HENT BILLETT HER.

TIRSDAG 11. AUGUST
Kl. 20:00: Studentnach med norsk stutudentorganisasjon (NSO) og Association of Norwegian Students Abroad
HENT BILLETT HER.

ONSDAG 12. AUGUST
Kl. 19:00: Quiz med Petter Bøckmann

TORSDAG 13. AUGUST
Kl. 20:00: Konsert med Hedda Mae
HENT BILLETT HER.

FREDAG 14. AUGUST
Kl. 20:00: Konsert med Pom Poko
HENT BILLETT HER.

LØRDAG 15. AUGUST
Kl. 20:00: Hvorfor det? Med Trond-Viggo Torgersen og Steinar Sagen
HENT BILLETT HER.

OBS: Arrangementene på festivalen er kun for studenter, så ta med studentbevis. Er du ny student så ta med bevis for at du har betalt semesteravgiften.

BLI FRIVILLIG PÅ FESTIVALEN

Vi ønsker oss mange frivillige som kan hjelpe til med å gjøre årets festival til tidenes beste! Vi trenger hjelp til både smått og stort og alle bidrag er velkomne, om det så bare er en vakt eller flere vakter over flere dager. Har du spørsmål om å være frivillig under festivalen, eller lurer på noe som helst, er terskelen lav for å ta kontakt med frivilligansvarlig på magda.u.thomsen@gmail.com

Frivilligpåmeldingen finner du HER.

MEDIEAVDELINGAS STEMNINGSRAPPORT FRA FESTIVALEN I 2018: