Mandag 15. august går Studentfestivalen i Oslo (STUDiO) av stabelen. Festivalen kan by på blant annet karaoke, silent disco, quiz og konserter. Helt gratis.

Silje Lier er årets festivalsjef. Jobben innebærer å booke artister og arrangementer til programmet. Koordinere hele produksjonen og samarbeide med alle som er ansvarlige for bl.a. sikkerhet, bemanning og teknisk.

Navn: Silje Lier
Alder:33
Utdanning:Tidligere utdannet lærer og musikalartist. Begynner nå på Kulturledelse ved NMH
Jobb:Festivalsjef
Funfacts: Har løpt maraton pust*pes. Og både samboeren og katten min heter Simen
Hvordan oppdaget du Chateau Neuf:– Jeg fant først Teater Neuf og hadde ikke tenkt til å engasjere meg noe særlig mer på huset, men så ble jeg litt revet med

Festivalsjefen er aktiv i flere roller på Chateau Neuf. Hun har vært med i Teater Neuf i fire år og er teatersjef der. Hun satt i ledelsen i DNS i 2021 og sitter i styret i år. I tillegg er hun også med i Arrangementsutvalget som setter opp ulike arrangementer for studenter på Chateau Neuf. Det hender også at hun står i baren en gang i blant.

– Dette er min tredje STUDiO og for meg er dette en arena for å jobbe med frivillige og skape et kjempearrangement sammen med andre som brenner for studentfrivilligheten, sier Silje.

I fetsivalstyret sitter også Sam Søhol, Kristin Knutsen og Guro Rokstad Clausen. Styret bekrefter at ting begynner å falle på plass.

– Denne uken vil vi kunne slippe flere artister, samtidig som vi har et par hemmelige arrangementer for medlemmer av Det Norske Studentersamfund. Det er åpent for alle å melde seg inn så får man komme og se hvem som dukker opp på scenen.

Hva er ditt beste minne fra Chateau Neuf?

– Jeg møtte samboeren min i Teater Neuf så det er jo det beste som har skjedd. Men må trekke fram det å vinne Gangfesten sammen med Teater Neuf også (Psst, bli aktiv for å oppdage hva Gangfest er).