Forening

Studentorkesteret STRYK

Hva er STRYK?

STRYK er et studentorkester for hobby-fiolinister, bratsjister, cellister og bassister. Orkesteret ble startet høsten 2017 med mål om å være et samlingssted for studenter med strykebehov, og som savner det musikalske fellesskapet et orkester gir.

Hva gjør vi?

Vårt orkester kom for alvor i gang våren 2018. Vi regner med å holde 1-2 konserter per semester, og planlegger også en del sosiale ting for våre medlemmer. Sjangermessig gjør vi en del klassisk, men er selvfølgelig også åpen for mye annet. Her har du med andre ord store påvirkningsmuligheter for både det ene og det andre. Har du et drømmeprosjekt skal det ikke mye til for at orkesteret realiserer det med deg!

Hvem passer vi for?

For å bli medlem hos oss kreves det at du har spilt tidligere. Du behøver ikke å gå utøvende stryk, men du burde være mellom 19-29 år. Orkesteret tar inn nye medlemmer ved oppstart av nye prosjekt. Vi øver på tirsdager fra kl 17:45 – 20:15. Ellers møtes mange av medlemmene både før og etter øvelse, og vi drar på minst én hyttetur i semesteret.

Kontakt

Du kan sende oss en e-post om du lurer på noe. Har du lyst til å følge med på og bli kjent med oss, er du hjertelig velkommen til å titte innom vår Facebook og Instagram.