Navn: Emilie Habekost Egebjerg
Alder:25 år
Utdanning:Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring fra Høyskolen Kristiania
Jobb:Produksjonsansvarlig for LIVE på Chateau Neuf
Funfacts: – Jeg har vært på huset i snart fem år og jeg finner fortsatt rom som jeg ikke visste fantes. Det er på ekte gøy å jobbe i en slik skatteskiste som har noe for alt og alle.

Emilie Habekost Egebjerg er nå ansatt i 100% jobb på Chateau Neuf. Jobben som live-produsent er en helt ny stilling på huset. Denne jobben innebærer å ha ansvar for mye av det mer kommersielle som skjer. Større konserter, fester, konferanser, dragshow, danseforestillinger og mye annet spennende som skjer fremover.

– Vi er i dialog med flere aktører om konserter på huset, men ingenting som jeg kan røpe foreløpig. Jeg kan si at det er verdt å holde øyne og øre åpne for det som skal skje videre, forteller Emilie.

Live produsenten har vært aktiv og jobbet på huset i flere år.

– Jeg startet på i Radio Nova i 2018, så fikk jeg jobb i barstaben i Chateau Neuf AS. I de følgende årene begynte jeg gradvis å jobbe mer og mer som produsent på huset.

Hvordan våre ansatte oppdaget Chateau Neuf har variert. Emilie er fra Oslo og har vært her å opptrådd på danseforestillinger som barn og Revykavalkaden da hun gikk på videregående.
Men hun forteller at det var Radio Nova som gjorde at hun oppdaget Chateau Neuf som et flerbrukshus med mange arrangementmuligheter.

Hva er live-produsentens beste minne her på huset?
– Den er vanskelig! Noe av gøyeste jeg har jobbet med var kanskje Kings Of Convenience konserten i mars 2022. Det var en av det første store konsertene vi hadde her på flere år og det var helt utsolgt. Det ble en veldig gledelig kveld uten restriksjoner og full fest med god musikk og fine folk.