Kjære gjest! 

Vi er glade for å endelig kunne ønske velkommen til nye kulturopplevelser hos oss. 

For å kunne holde dørene åpne vil vi naturligvis følge myndighetenes smittevernsrestriksjoner til punkt og prikke. Vi ber derfor alle våre gjester sette seg inn i våre retningslinjer før de ankommer Chateau Neuf. 


MUNNBIND
Det er påbud om å ha på munnbind i fellesområdene innendørs på Chateau Neuf. Dette betyr at absolutt alle må ha på seg munnbind så fremt de ikke sitter ved et bord, eller oppholder seg i et arrangementslokale. Slottsmester, vakter og bartendere kommer til å være ekstremt strenge på dette. Har du ikke munnbind, så slipper du ikke inn. Går du på toalettet (utenfor arrangementslokalet) eller til et pick-up-point i en bar så må du ha på munnbind.

SERVERING
Vi desinfiserer jevnlig alle flater på våre serveringssteder.

Vil du nyte noe leskende eller snacks i Glassbaren? Her er det bordservering som foregår slik at dere setter dere ned ved et bord. På bordet vil dere finne en QR-kode dere skanner med mobilen. Der vil dere få opp menyen og bestiller det dere måtte ønske. Betalingen kan gjennomføres med vipps på telefonen eller ved at bartenderen bringer kortterminalen til bordet sammen med bestillingen. 
Dere kan bestille bord på forhånd ved å følge denne linken.

I Storsalen vil dere kunne bestille drikkevarer ved å gå inn på linken som blir vist på skjermen der bestillingsprosedyren blir gjennomgått trinn for trinn. Det vil være et hentepunkt bakerst i salen. 

Bokcafeen har åpent og bordservering. Her trenger du ikke reservere på forhånd, men vi har begrenset antall plasser.

PLASSERING I LOKALENE
Billettsjekk vil foregå ved døren inn til hvert lokale. Vi ber dere om å holde minst 1 meters avstand mellom husstander/grupper, og ellers overholde god køkultur.

Inne i selve salen vil vi anvise plasser. Grupper/familier/husstander kan sitte dersom dersom dere ønsker det. 

GARDEROBE
Vi vil dessverre ikke ha bemannet garderobe under denne perioden. Jakker kan tas med inn i arrangemnetlokalet eller henges fra seg i garderoben i 1. etasje på eget ansvar. 

ANTIBACK 
Vi har satt opp antibak-dispensere ved alle inngangsdører og ber dere benytte dere av disse ved ankomst. Det finnes også dispensere rett utenfor salene våre og ved toalettene. 

TOALETTKØ
Våre toaletter finner du i første etasje, mellom inngangen og trappen opp til felt A, B og C i Storsalen. Under enkelte arrangement åpner vi også toalettene i underetasjen. 

På vei inn og ut av toalettet ber vi deg holde til høyre. Blir det kø er det viktig å fremdeles holde en meters avstand. Se oppmerking på gulvet.  

 Velkommen til oss!